en voi suoda itselleni unohdusta, vai voinko?
tarttua lasiin ja kulauttaa jaloneste kurkkuuni,
lasi toisensa jälkeen ja matkata sinne missä
ikävä ja rakkaudettomuus eivät minua tavoita.
Selite:
keinolla millä hyvänsä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi