Kaunis luonto

Runoilija Neidonpaula

Sillalla katsoo vihreää vehreää luontoa.
Nauttii veden solinasta.
Aurinko laskee, joka punaa taivaanrantaa.
Lumpeen lehdet kelluvat vedenpinnalla.
Mieli lepää.
Ilma viilenee, olo helpottuu.
Talvea on ikävä.
On talven lapsi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis todella kaunis runo