Hitunen rakkautta

Runoilija Neidonpaula

voiko hitunen rakkautta
kantaa ptkään?

Mihin ovat kaikki
kauniit sanat kadonneet,
jotka rakkaudesta kertoo,

meidän rakkaudesta.

Tarvitaanko aina sanoja?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoja ei aina tarvita, mutta joskus on hyvä puhua asiasta <3
Runosi kyselee, pohtii...
katse, kosketus ovat tärkeitä,
mutta kertominen on parasta.
"Rakastan sinua" miten kaunis lause ja 
ainakin minä haluan kuulla sen :)
Varsinkin näinä aikoina on ihana kuulla,
että joku välittää, rakastaa.
Niin, onneksi olkoon myös!
Kiitos <3
Tarvitaan tekoja joista näkee että toinen välittää ja lisäksi  sanoja. Joskus teot puhuu enemmän kuin sanat. 
 
Kiitos <3 tätä minäkin olen ajatellut.
 

Käyttäjän kaikki runot