Olemisen vaikeus

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

kiire
piru ilman sarvia ja hampaita

kiire
loinen joka ei irtoa

kiire
ei omista oloasua
ei tohveleita
eikä torkkupeitettä

sillä on ämpärillinen kylmää hikeä
jota se öisin sivelee otsalle
ja pirskottelee vartalolle

se herättää aamulla liian myöhään
ja kirjoittaa muistilistan jääkaapinoveen

sillä on ruoska ja kello
ja sillä on kaveri

vatsahaava

ja niillä on yhteistyösopimus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten viihdyttävä !
Haluan kuitenkin uskoa , että kiirettä ei tarvitse ystäväkseen valita ....

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot