04.42

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 
syyskuun kalenteri seinällä

vaikka on jo marraskuu

onko aika pysähtynyt
vai eikö sillä ole enään mitään väliä

kello ei aamulla herätä

nälkä, pissahätä
ne herättää
väkisin vääntää sängystä puutuneen nukkujan

mikä pitää ihmisen hengissä

ihme

tai oikeastaan ihmeen odotus

ihmeitä ei ole
eikä tule
ja jos on

se ihme on itse tehtävä

kello on 05.05
jatkan unia

vielä ei ole nälkä

pissalla kävin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavasti kertoilet aamutoimistasi ja elämästäsi. 
Aamutoimet rehellisen avoimesti kirjoitetut saavat hymyilemään,
vaikka tuollaistahan se on tasaista tahtia aamut ilman suurempia ihmeitä. :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot