Lapamato.

Runoilija elissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.6.2008
Viimeksi paikalla: 8.3.2016 23:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1992

Filosofia on mielenkiintoinen laji, koska kuka siinä voi määritellä mikä todella on oikeaa ja väärää? On jokaisen henkilökohtainen asia, minkä asian näkee itselleen tärkeänä, oikeana tai vääränä.
 

Sä heiluttelet sanan säilää
Mielessäsi kiroten
Kuka helvetti
Vei sun vapauden
Elämän merkityksen
Sen kaiken mitä
Tarvitset

Raskaat saappaat
Panosvyö lanteilla
Kylmät kädet
Kalpeilla kasvoilla
Peilistä katsoo

Lapamato kasvaa
Sisällä se velloo
Syö järjen rippeet

Ja se perkele
Jättää lopuksi
Yksiöön sinut
Kuolemaan

Kuka kertoo totuuden
Kuka korjaa virheeni
Kuka saatana sanoo
Mitä minä olen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot