Ystävyys vs. Rakkaus

Runoilija elissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.6.2008
Viimeksi paikalla: 8.3.2016 23:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1992

Filosofia on mielenkiintoinen laji, koska kuka siinä voi määritellä mikä todella on oikeaa ja väärää? On jokaisen henkilökohtainen asia, minkä asian näkee itselleen tärkeänä, oikeana tai vääränä.
 

Kuin kimpale kultaa
Ystävyytesi on
Jos muuta saada
En voi
Tämä riittäköön

Jokainen sekunti
Jonka kanssasi vietän
Jokainen sana
Jonka kanssasi vaihdan
Saa minut onnellisemmaksi
Kuin mikään muu

Silti jälleen
Hiljaisuuden tullen
Tyhjyys ja pelko
Mieleni valtaa

Tyhjyys
Kuin huone
Jonne tuulikaan
Ei puhalla

Milloin saan
Sinut kokonaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot