Nimetön

Runoilija 8ff589ba9e0ea4d055dcb6f7396a1023

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.6.2008
Viimeksi paikalla: 1.11.2018 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän kommenteista, mutten muutama vuosi sitten keksimästäni nimimerkistä.
 

Suttasin eiliset sanat
rakkausrunot

Vedin viivoja päälle
ristiin rastiin

Sinne menivät muistelot
sinusta

Rakkaudella rustatut
vihalla väritetyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot