Nimetön

Runoilija 8ff589ba9e0ea4d055dcb6f7396a1023

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.6.2008
Viimeksi paikalla: 1.11.2018 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän kommenteista, mutten muutama vuosi sitten keksimästäni nimimerkistä.
 

Laulat minulle
maailman kauneimpia
lauluja

Makaan rinnallasi
kuunnellen rauhoittavaa
ääntäsi

Yksi kyynel
toinen kyynel
sadas kyynel

Annat elämälleni
sen koskettavimman
hetken

Selite: 
Rakastan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Koskettavan kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot