Aina kanssasi

Runoilija Sontza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You're just jealous 'cause the little voices are talking to me.
 

Kun näin sinut ensi kerran,
tunsin sisälläni jotain outoa.
Niin tajusin sen rakkautta olevan,
ja tässä yhdessä olemme.
Rakkautta ensi silmäyksestä tähän,
ja tästä eteenpäin, ikuisesti.

Iltaisin kun joudun yksin menemään nukkumaan,
mietin mitä sinä teet.
Toivoisin olevani koko ajan kanssasi,
joskus se vielä toteutuu.
Luonasi olen aina turvassa,
tältä arjen kurjuudelta.

Olethan aina kanssani,
kulkemassa kanssani loppuun asti.
Käsikädessä kulkisimme onneamme kohti,
toteuttaisimme unelmaamme.
Menisimme aina eteenpäin,
eikä tämä ikinä rikkoutuisi.

Selite: 
Niko ♥ Aina ja ikuisesti. ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen ja herkkä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sontza Kerro 13.12.2010 2 Runo
Sontza Aina kanssasi 26.4.2010 1 Runo
Sontza Kevään tulo 22.3.2010 0 Runo
Sontza Rakastan 11.1.2010 2 Runo
Sontza Sydän 23.11.2009 0 Runo
Sontza Liekki 23.11.2009 0 Runo
Sontza Tulevaisuus 23.11.2009 1 Runo
Sontza Rakkaani♥ 5.11.2009 0 Runo
Sontza Välitän 20.10.2009 0 Runo
Sontza Rakkaus 13.10.2009 1 Runo