Kohtalo(ko)?

Runoilija Tranquility

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

every cloud has a silver lining
 

Sinut löydän uudelleen
vuosienkin jälkeen
aina uudelleen

Saat minut tuntemaan
vuosienkin jälkeen
aina tuntemaan

Sinuun minä rakastun
vuosienkin jälkeen
aina rakastun

En tahtoisi uskoa kohtaloon
se kuitenkin saa sinut aina katoamaan
vuosienkin jälkeen
aina katoamaan

Ja kun taas opin elämään ilman sinua
vuosienkin jälkeen
ilman sinua
palaat
ja maailmani on pois sijoiltaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

been there... hieno runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot