Nimetön

Runoilija Embu

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 14.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hautaa kaikki salaisuutesi ihooni.
Tulit viattomana ja jätit minut synteineni.
Ilma ympärilläni tuntuu yhä vankilalta.
Rakkaus on vain peite joka pitää sisällään vihaa.

Jos rakastat minua anna minun mennä.
Ja karkaa luotani kertomatta.
Sydämeni on liian särkynyt välittääkseen.
En voi tuhota jotain mitä siellä ei ole.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau.. upea

surullien ja samalla niin ihana

rakkaus on mielenkiintoinen elementti runossasi

koskettava..tunteellinen ja suloinen.

Tämä kosketti itseäni henkilökohtaisesti hyvin paljon. Voin samaistua tähän ja tunnelma runossasi on upea. Menee suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot