Muistan sinut.

Runoilija elrah

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.6.2008
Viimeksi paikalla: 18.7.2022 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakastan sinua paljon,
olet jossakin kaukana.
sydämeni itkee verta,
kun en ole luonasi.

itken itseni uneen,
ajatellen sinua.
muistan silmiesi loisteen,
sekaiset hiuksesi,
pehmeät huulesi,
sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot