Huominen

Runoilija jennipenni

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en haluaisi tietää,
en haluaisi ymmärtää,
en haluaisi käsittää,
en haluaisi kuulla.

haluaisin jatkaa,
haluaisin halata,
haluan kaiken vanhan,
en halua isoksi tulla,
ymmärtää maailmaa.

siinä sä seisoit,
siinä sä tuijotit,
siihen sä jäit.

siinä sä istua tuijotit,
nyökkäilit, pudistelit,
kuuntelit ja ymmärsit.

entä huomenna?
istutko ja nyökkäiletkö?
kuunteletko ja ymmärrätkö?

Siivet kasvatit selkään,
etkä enää palaa.
olin jälleen myöhässä,
juna jätti laiturille.

Selite: 
Koirani lähtee pian enkeleiden maailmaan.<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot