Ärsyttävä tyyppi

Runoilija katselija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kuin isoäidin kutoma räsymatto.
Liian värikäs ja iloinen,
lapsellinen tämän päivän lattioille.
- nyt halutaan mustaa, harmaata, ruskeaa.

Ei huolta.
Kun räsymattoon tarpeeksi
pyyhitään lokaa ja saastaa,
kyllä se muuttuu muodin mukaiseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta, todella upea. Kolahti todella.

lapsellisuus on ihanuus, loska ja saasta on myös.. hieno.

Kaunis........tykkään todella paljon!

Ihana ! Vakavaa asiaa hauskasti...

 

Käyttäjän kaikki runot