mullonikäväsua

Runoilija Hymy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥♥
 

Avaan silmät ja näen,
lehdet ovat pudonneet puista ja dendtrofilia vallitsee.
Käteni palelevat öisestä kylmästä,
vieressä kaksi halaa ja toinen viittaa bussille.
Laitan taas silmäni kiinni,
en halua alkaa itkemään keskellä katua.
Sydämeni on poissa,
se kai tarttui mukaasi etkä muistanut palauttaa.
Sisälleni sattuu ja värisen,
minulla on ikävä.
Olen vähällä purskahtaa itkuun,
mutta saat minut hymyilemään jopa milessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Hymy Mielessäni 4.5.2010 1 Runo
Hymy Mä rakastan sua 20.12.2009 1 Runo
Hymy Nimetön 13.9.2009 0 Runo
Hymy Rakkaus sattuu 4.1.2009 1 Runo
Hymy rakas ystävä 6.11.2008 0 Runo
Hymy mullonikäväsua 23.10.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 20.9.2008 0 Runo
Hymy Nimetön 20.9.2008 0 Runo
Hymy Ääni 4.9.2008 4 Runo
Hymy Rakas 28.8.2008 2 Runo