Ikävä ja hiljaisuus

Runoilija maitokahvi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.9.2023 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1966


Minä se olen, pilveenpiirtäjä

Kirjoitan juuri sinusta, itsestäni,
sekä talkkarista ja sen muijasta,
siitä mitä oli ja voisi olla
Kaiken kirjoittamani värjään väreilläni,
kuten olen sen itse elänyt ja tuntenut

Älä anna ensivaikutelman hämätä,
olen julkaissut tällä sivustolla,
omassa kotipesässäni yli 2000 tekstiä,
joukossa katinkultaa ja hiekanjyviä

Jo 18 vuotta pois pöytälaatikosta!



 
Suosittelen:
 
On vaikea kirjoittaa
ikävästä ja hiljaisuudesta,
joka kuiskii nurkissa nimeäsi
 
Ajatus
juoksee hetkessä,
helvetillinen tuuli puhaltaa lännestä,
repii ulvoen talon nurkkalautoja
ja narisuttaa kutsuen kattopeltejä lentoon
 
ja yöllä
sama tuuli oli nuollut pihatien
tappavan liukkaaksi
 
Kerran olin, minäkin

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia tunteita ja tuntemuksia, hyvä kun kirjoitat <3 
Helvetti, tuo vika rivi heittää runosi ihan uudelle, omalle tasolle. Lisää....!
Ohh!!! Edelleen iskevän suoraan tunteiden ytimeen. Kiitos! <3
Vahvaa ja visuaalista.
Vau, miten upea!
niin melankoliaan taipuvaista kuin vain voi olla. hienoa kerrontaa, jonka sitten viimeinen lause heittää täysin eri suuntaan. aavistelemaan, tulkitsemaan tekstiä uudestaan ja eri kulmista. hienoa.
 

Käyttäjän kaikki runot