Hiljaisuudenpoukama

Runoilija AuriaMia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tekstini ovat lähinnä tajunnanvirrasta spontaanisti kohonnutta ainesta, joista unelmalliset ovat vain unelmaa ja tuskaisimmat lähinnä kokemuksen realiteettien silmiinkatsomista.
 

Hiljaisuudenpoukama on lahja
sinne löytää kun pompsahtaa
kunnon kierteen häly-mellakasta,
mellakasta jolla ajatukset kisaavat
kenties liikaa töykkien .....
....... hiljaisuudenpukamassa
valo ja rauha täyttää mielen ja
ainoa ajatus on: kiitos, tämä
tuli tarpeeseen.

Kun tuon hiljaisuudenpuokaman kerran löytää,
sinne kaipaa ja osaa aina uudellleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot