Helposti iskevää

Runoilija Damieneidrae

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sellaista kuuroluonteista tunne-elämäsadetta,
ja huudahduksia pieninä palasina, kuten

kuinka mukavaa, tai

bastard

mutten vastauksen saatuani muuta sitten vaatinutkaan.
Ehkä minusta on vain tullut tällainen.

Kuinka vain pääsisin takaisin festareille,
niin, kanssasi,
koska ymmärsin, ettei syväjäätunne tulekaan
koko päivän cocktaileista (yritin kyllä)

Ehkä elämässä voi tuntea vain kerran vapautta,
kerran huumaantua suudelmista,
kerran olla onnellisin

Vaikka sitten tuplakulttuurishokissa
ilman kontakteja, mielenrauhaa tai ruokahalua.

Keksin elämänkokoisia välihuomautuksia,

tanssin jazzia rajoituksettomilla moottoriteillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!!!

 

Käyttäjän kaikki runot