Hullun miehen ajatus

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 5.5.2024 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Milloin hullun miehen musiikki loppuu,
"hyvä ajatus" tomuksi muuttuu.

Luulet olevasi kivun lievittäjä,
mutta en näe muuta kuin pahuuden kosketusta.

Ei rautaisella hevosella ole suitsia,
on jäljellä vain päämäärän palvonta.

Ei tällä kertaa 99 ilmapalloa
riitä kertomaan kadonneita unelmia.

Voimalle on aina vastavoima,
niin on ollut aina ja aina tulee olemaan.

Toivon ja kuiskaan, kun särö on tullut maailmaan
ja ajan mahdollisuudet ovat vähimmillään,
olipa kerran ei voi olla, mitä odotellaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon on ihmeteltävää tässä maailmassa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut