Sitä en koskaan sanonut

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
83
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 21:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kiitos, että olit maailmassa,
sitä en koskaan sanonut.

Kieli ei koskaan aivan tavoittanut,
sanat eivät koskaan vastanneet tarkoitusta.

Vaikka meillä ei ollut tapana
asioita käsitellä,

vaikka sille mieli nimeä ei löytänyt,
se tahtoi olla osa jotain suurta,

vaikka kaikki oli ilmiselvää ja lähellä,
kiitos, että olit maailmassa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy kiittää ihmisiä silloin, kun he ymmärtävät ja elävät <3
Kaipaus puhuu sanoissasi...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut