Tule muhun

Runoilija lovecat

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 14.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tällänen herkkä ja rakkaudenkipeä 20-vuotias tytöntyllerö :)
 

Sun kosketus
on kuin kuuma hiili
mun ikiroutaisella vartalollani

Sun hengitys
on kuin höyrypesuri
korvani juuressa

Se sattuu
kun sä otat musta
kaiken minkä haluut

Ja jätät vain
sulatetun rakkauteni
puhtaille lakanoille

Selite: 
Rakkaus on joskus vaikeeta... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

sitä se rakkaus on, vaikeaa monestikkin...hyvä runo =)

Varsin suloisen satuttava tunnelma.
:<

hyvin omaperäinen, tykkäsin :)

sitä se rakkaus on, vaikeaa monestikkin...hyvä runo =)

Varsin suloisen satuttava tunnelma.
:<

hyvin omaperäinen, tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot