Kuka tietää?

Runoilija Apsi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmät on kuin tie mun sydämeen,
sä tiedät sen
Sun katsees on kuin kosketus sydämeeni,
mä tiedän sen
Rakkaus on ikuinen sielun vanki,
kaikki tietää sen
Mistä tietää että rakastaa,
jos välittää vain itsestään?
Tai ei välitä ollenkaan,
kuka tietää?

Selite: 
juu, viime kesän angstin seurauksena tuli tällänen luonnostelma.. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana <33
namnam ;D
kyl tele tykkäis xD

ihana <33
namnam ;D
kyl tele tykkäis xD

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Apsi Angst 12.4.2008 3 Runo
Apsi Tietokone 12.4.2008 3 Runo
Apsi Ikävä 12.4.2008 2 Runo
Apsi Märkää 11.4.2008 2 Laulu
Apsi Elämän tie 11.4.2008 0 Runo
Apsi Sinä 11.4.2008 4 Runo
Apsi Kuka tietää? 11.4.2008 2 Runo