Elämän tie

Runoilija Apsi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meen eteenpäin
mut tuuli vetää taaksepäin
Katulamput valaisee mun tietäni näin
Matka vielä pitkä on
matka vielä pitkä on

Matka tuntuu pitkältä
mun elämän tie
Elämä mua eteenpäin vie

Kun vihdoin saavun ovelle
avainta löydä en
Sade piiskaa kasvoja
Kun istun portailla
Matka vielä pitkä on
matka vielä pitkä on

Matka tuntuu pitkältä
mun elämän tie
Elämä mua eteenpäin vie

Selite: 
Tämäkin kipale on samaisen bändin kappale kuin "märkää" :]
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Apsi Angst 12.4.2008 3 Runo
Apsi Tietokone 12.4.2008 3 Runo
Apsi Ikävä 12.4.2008 2 Runo
Apsi Märkää 11.4.2008 2 Laulu
Apsi Elämän tie 11.4.2008 0 Runo
Apsi Sinä 11.4.2008 4 Runo
Apsi Kuka tietää? 11.4.2008 2 Runo