-Uusin sanoin vanhaa-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Katulyhdyn valossa
lehdet kiilsivät maassa
lumi reunusti kadun viertä.
Tuuli yltyi, voimistui.
Sinun hiuksesi veivät
kaupungin tuulen-
hiljaisuus tyyntyi hämäräksi.
Kun kadulla me kohdataan
sitä rakkaudeksi luulen.
30.10.03

Selite: 
Muotoilin vanhan idean vähän parempaan muotoon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti runo.Synttärionnittelut!

kauniiksi muokkasit sen...pidin tästä...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot