-Vanha poppeli-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Vanha poppeli, uhmakkaana ikänsä,
kasvoi tuimasti taivasta vasten.
Kun pihlajat ja koivut nöyrtyivät
taipuen kauniisti maata kohden.
Vanha poppeli, tuskin lehtiä päällänsä,
paljastaa kuinka kohosi-
kuinka kuihtui.
Vanha poppeli, minne sinun
sormesi osoittavat?
12.1.04

Selite: 
katselkaapa joskus vanhojen puiden uljautta
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! : )
Pidän luonto- ja erityisesti puihin liittyvistä runoista.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot