Nimetön

Runoilija Aliisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen runo tulee suoraan sydämestä. Sydämellinen kiitos kaikille runojeni lukijoille ja arvostelijoille. Jaa toki heränneet ajatuksesi kanssani! Täällä taas astetta ehjempänä ja vahvempana ja vanhempanakin. Toivottavasti säännöllisemmin kirjoittelemassa taas.
 

-Vielä on niin, ettei haittais.
-Mikä ei haittais?
-Se, et lähtisin.

Hymyilen ja nauran,
eikä se ole esitystä
se olen minä nyt,
kun veriset taistelut ovat jo ohi.

Mutta jotain on vielä rikki.

Tai oikeastaan kaikki,
mikä voi särkyä.

Mutta se ei ole niin paha,
miltä se kuulostaa,
sillä kaikki mikä kasvaa,
rakentuu tasaiselle maalle
ja sydän eheytyy.

Ja jokin päivä vielä huomaat,
että maailma rakastaa sinua.

Se sama maailma,
jota joskus luulit syvimmäksi helvetiksi.

Kaiken jälkeen sinä olet kaunis.

Selite: 
Tämä päivä, tämä hetki.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot