jotakin

Runoilija kännyzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.7.1992

mukava,hauska. keksin näitä arjen asioista tai jostakin
 

minä valehtelin,koska en halunnut
sinun tietävän kuinka paljon minuun sattuu...

Joskus kun "sanon voin hyvin"
toivoisin,että joku sanoisi "kerro minulle totuus"...

On vaikea unohtaa ihminen joka antoi niin paljon muisteltavaa...

En pysty selittämään,miten
raskasta on odottaa ihmistä,joka ei tule koskaan taikaisin...

Elämästäni on lähtenyt paljon niitä ihmisiä,joiden piti olla tukenani aina.
Ethän sinä lähde, Ethän?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot