ihastuin/ihastunut vieläkin häneen

Runoilija kännyzz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.7.1992

mukava,hauska. keksin näitä arjen asioista tai jostakin
 

ylä-asteela mun luokalla oli yksi avustaja,jonkin ajan kuluttua huomasin että olen ihastunut häneen.tuli aika kun ylä-aste päättyi,en olisi halunnut lähteä kun tiesin että en tulisi näkemään häntä enään.hän oli mielessä koko ajan ja toivoin että tulisi oven taakse.tai jos kävelin kadulla kotio päin tai olin bussisa niin katsoin ympärille vähän väliä jos tulisi/olisi lähettyvillä,mutta ei näkynyt.kului jonkin aikaa.(kun en nähnyt häntä niin lopetin sen).

olin bussissa,
bussissa katsoin ikkunasta ulos ja jossain vaiheessa katsoin etu-ovea ja sieltä tuli henkilö joka muistutti avustajaa.mutta en ollut varman oliko se hän ja hän istuitui bussin etu-osaan.no mä siirryin hänen taakse istuun.ja huomasin että hän on se ja mua alkoi jännittään.toivoin että jää samalla kohtaa pois missä minäkin ja huomaisi mut.

no pysäkki tuli josta mun piti jäädä pois,hän jäi myös pois ja hän meni mua edellä,kun kävelin hänen taakseen ja tökkäsin olkapäähän.hän ei huomannut ei kä kuullut kun sanoin moi. kun hänellä oli kuulokkeet korvilla.tökkäisin toisen kerran nytten pikkaisen kovempaa ja toivoin että hän huomaisi minut,hän kääntyi ja otti samalla kuulokkeet pois.

moikattiin ja juteltiin niitä näitä.mulla sydän alkoi lyömään kovaa vauhtia ja kun juteltiin niin aloin änkyttämään.ja tiedän että hän seurustelee.ja me käveltiin ja moikattiin kun hajaannuttiin eli mentiin eri suuntiin kun mulla oli pysäkki vähän kauempana. no mä aloin hymyileen jossain vaiheessa ja mielessä aloin huutaan hänen nimeä ja tunsin että mua oltais olkapäähän koskettu laitettu käsi ja katsoin taakse päin niin siin ei ollut ketään.

seuraavina päivinä kun menin samaa reittiä niin olin niin iloinen ja jännittynyt että iltapäivisin kun menin bussiin niin ootin että jos hän tulisi samalta pysäkiltä niin mitä sanoisin.mutta hän ei tullut,
nähtiin noin 7:män vuoden päästä siitä kun pääsin ylä-asteelta pois.....

ihastui/ihastunut olen vieläkin ja hän on mielessä myös välillä tai koko ajan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot