Vallankumoukseni

Runoilija dusky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos maa järisi ja kurottaisin kättäni
Auttaisitko minua?

Yöstä yöhön olen laskenut tähtiä
koska lupasit että se olisi tarpeeksi

Takerruin sinuun ja roikuin paidassasi
Huomaamatta likatahroja

Mutta selkäni on nyt tarpeeksi vahva
Kantamaan taakkani

Vallankumoukseni kulkee nimissäni
Koska sinä et voi hallita enää

Koska tähdet loppuivat kesken,
Kohtasin totuuden

Maa järisee,
miksi kaaduit?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
dusky Vallankumoukseni 17.6.2015 0 Runo
dusky Kirkkain 17.6.2015 0 Runo
dusky Aamuyöstä 18.5.2015 1 Runo
dusky Kateus 22.4.2015 0 Runo
dusky Ei koskaan mun 21.4.2015 0 Runo
dusky Aamukaste 16.4.2015 0 Runo
dusky Got your love 10.4.2015 0 Runo
dusky Demoneistasi 9.4.2015 0 Runo
dusky Viha 7.4.2015 3 Runo
dusky Dance 6.4.2015 0 Runo