Haikailet vanhoja

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Vierelläsi on niin hyvä olla,
oikeastaan oli olla.
Miksi edes kysyit,
mitä oikein halusit.

Sekoitit mun pään,
et antanut aikaa edes sekuntia,
päättää, ajatella, ihastua.
Kaikki on ollut turhaa, haluat vain vanhasi takaisin.

Mikä minussa on vikana,
mikä toisessa niin viehättää,
äly, kauneus, usko niin ihana,
kaikki minulta puuttuikin.

Sanot odota ja pyydät jäämään,
Sanon haista vittu
ja lähden lätkimään.
Mikä mies, oikea kettu.

Jos valitsee ei voi katua,
mä en ala säveltämään sun kanssa laulua.
Päätä nyt mitä haluut,
tai myöhemmin tuut katuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot