Nimetön

Runoilija painless

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö sinä sen tytön,joka istuu luokassa aina ikkunan vieressä katsellen ulos kaukaisuuteen?
Sen tytön,joka rakasti pienenä tähtiä ja päivänkakkaroita.
Sen,joka rakastaa maalata vesiväreillä ikkunoihin tähtiä ja sydämiä.
Tytön,joka on menettänyt uskonsa rakkauteen, koska aina rakastuessaan tyttö saa sydämeensä vain syvät ja kivuliaat haavat.
Tiedätkö sen, että se tyttö istuu joka päivä kuolleen siskonsa haudan vierellä lukemassa lempisatujaan?
Sen,että tyttö rakastaa karuselleja,mutta vihaa yli kaiken tungekselevia ihmisiä.
Tai sen,että tytön ainoat selviytymiskeinot ovat musiikki ja kirjoittaminen. Ilman niitä tyttö ei pärjäisi.
Se tyttö rakastaa syksyä ja lämpimiä kesäsateita.
Tyttö vihaa puhtaita lakanoita ja kesätoreja.
Tyttö rakastaa hiusten pesua sadevesiämpärissä ja lumihangessa pyörimistä.
Tyttö rakastaa myös luontoa ja eläimiä.
Se tyttö hauaisi uusia ystäviä, mutta tyttö on liian erilainen kaikille,jopa maailmalle.
Se tyttö pelkää lääkäreitä ja se tyttö vihaa tätä paskaa maailmaa.
Se tyttö olen minä

Selite: 
mhmhm. tein tän joskus 13 vuotiaan eli 3 vuot sitten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot