Katsoit kuuta tummenevaa,
jokin liikkui sun takanasi,
tumma varjo sut saavuttaa
sä vaivuit uneen ikuiseen.
Et nähnyt auringon noiseva,
et kuuta nousevaa.
Sä matkustit pois mun maailmasta
sinä iltana
Ilman mua
Selite:
joskus väsännyt tämän
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo,tuttu tunne. Tykkäsin <3