Kunnes löydän Sinut jälleen

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minä seilaisin vuoksesi
siniset ja turkoosit meret,
kiipeäisin isoimmat vuoret,
kiertäisin kaikki maat,
joihin kanssasi tahtoisin,
ja sinun vuoksesi tekisin
kaiken sen aina uudelleen,
kunnes löydän
sinut jälleen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieoa romanttista maalailua
Hieno lupaus.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut