Meidän halimme on suloisinta

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Olen sanaton
en osaa kirjoittaa

ja silti sisälläni
jotain suurta kun
palaan haliimme
tänään sohvalla

se kouraisi jostain
niin syvältä
saaden lähes kyyneliä
kastamaan silmiä

ja se hali
se hetki

olisi ollut täydellinen

niille sanoille

tykkään susta

niin paljon

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen, hellä runo

Pieni suuri hetki, kaunis runo.

Kaunis, tunteen täyttämä. ^-^

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut