Ei me osata vain olla

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Ajateltiin
ollaan vaan hiljaa
tänään
pidetään lujasti kiinni
ettei toinen karkaa

hetki parasta oloa ikinä
ja sitten

tulivat ne suukot

tää on vähän vaarallista

jälkeen
alastomana ylläsi
hymyillen hymyäsi
silmiesi suloisuutta

sinä olet parasta

aina

Selite: 
jellonani hymyilee maailman suloisinta hymyä..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, aistillinen runo, hyvä

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut