Minä niin kovasti yritän

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Jos sinkkuudesta haluaa etsiä
plussapuolia,
niin ainakin yksin voi päättää
ihan itse kaikesta,
mutta kuinka monta kertaa
sydän kestää palata yksin kotiin,
jossa toinen elää vain muistoissa.
Selite: 
On tullut aika monta kertaa, ja liian monta kertaa, jo itkettyä matkalla kotiin.
oletus

Kommentit

Raskasta on, tiedän sen itsekin. Jostakin löytyy aina voimaa.
Tunteiden tiet kuin toisen kohtaaminen joka kestäisi on hyvin usein arvoituksellinen... etsiminen,löytäminen kuin pitäminen toisistaan ei ole mitään helppoa,siihen hamaan loppuun saakka - johon sadutkin päättyvät.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut