Sinussa haluan olla

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Saadessani
koskettaa sinua
tuoda sormeni pintaasi
päästen syvemmälle

vie minut sinne
minne aina olen
halunnut mennä

ja jos saan pitää sinut
siellä kanssani aina
rakastaisin sinua enemmän
joka ainoa päivä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, lämmin runo, hyvä

Otsikossasi : on lämmin olla että sanoin kohdata - Lämpö.

Onko rakkaudelle mitään määrää tai mittaria, tuskin on eikä ole kyllä tarviskaan. Ja ainahan sitä ollessaan rakastunut haluaisi antaa itsestään enemmän ja enemmän, kaikki.

Mielestäni rakkausrunojen parhaimmistoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut