Älä luule, että unohdan

Runoilija Kentti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjavat lehdet, kosteina putoavat, aina, iäti
 

Joskus unohdan sinut
mutten silti koskaan
välimatka on kuin kuilu
joka on hankala ylittää.

Ihmiset tulevat sokeiksi
kun eivät enää näe.
Joutuvat kirjoittamaan
eikä sitäkään muista aina tehdä.

Ajatuksista haihtuu
varkain katoaa.
Muistot hukkuvat
kun kaikki painaa päälle.
Ne pitää vain kaivaa joskus esiin
aina kun muistaa.

Mutta älä luule
että iäksi unohdan.
Kaikkea ei voi pyyhkiä pois
enkä tahdokkaan.

Selite: 
Runo ystävälle, jonka joskus unohdan, mutten silti koskaan <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kentti Tyyny 13.9.2008 0 Runo
Kentti Sanat 10.4.2008 1 Runo
Kentti Näen 5.4.2008 0 Runo
Kentti Kuu 25.3.2008 0 Runo
Kentti Tuhoutunut 20.3.2008 0 Runo
Kentti Toivo 20.3.2008 0 Runo
Kentti Ylpeys 19.3.2008 0 Runo
Kentti Sydämet 19.3.2008 0 Runo
Kentti Älä luule, että unohdan 18.3.2008 0 Runo
Kentti Kärsimys 18.3.2008 0 Runo