kouluratsastus

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
574
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 10:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
esteettisen kokemisen
häikäisevä herkkyys
lähes täydellisyyteen yltävä
suoritus

tuottaa kyyyneleet katsojan silmiin

kun kokee yhteiset liikkeet, niiden rytmin
kokonaisuuden pitkän hiomisen
ja silloin kun onnistuvat
antavat vaikutelman kuin olisivat yhtä,

hevonen ja ratsastaja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvattu tämä ihmisen ja hevosen symbioosi.
Ahaa, hyvä kun lopussa kerrot, mistä oikein on kyse <3 
Varmaankin niin on.
 
Joissakin urheilulajeissa ydistyy taiteen kauneus urheilun voimaan ja jäntevyyteen. Nopeammin, voimakkaammin, korkeammalle ja kauniimmin.
Oisinha mieki ratastanu kouluun vaik kesät talvet, mutko ei olt ko sukset, mut oli sentäs kesäks rullatkii.. rullaatit rulas vaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot