crossroad

Runoilija miima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesin sen ensihetkestä alkaen.
En nähnyt ennen sitä aurinkoa varjoilta,
en saanut nukutuksi haudassani johon
elämäni oli minua viemässä.

Jostain ilmeistyi valo, näin kaiken selkeämmin
asiat muuttuivat, sain jostain voimaa päättää
jonkin loppuun jota en ennen ollut voinut tehdä,
siksi koska pelkäsin. Nyt pelko on poissa, edessä
pilvetön taivas. En tiedä kuka antoi minulle
voimaa jaksaa eteenpäin, jokin helpotti tietäni kulkea.
Pyyntöihini oli vastattu. Näytetty tähti jota seurata.
Löysin perille omaan elämääni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miima Mielikuvitus 30.3.2011 0 Runo
miima säröjä 24.3.2011 1 Runo
miima tie 19.5.2010 0 Runo
miima rakas 21.4.2010 1 Runo
miima Nimetön 10.3.2010 0 Runo
miima crossroad 7.3.2010 0 Runo
miima ikirouta 6.2.2010 1 Runo
miima :) 30.1.2010 1 Runo
miima ahdistus 21.1.2010 0 Runo
miima kiusaaja 3.12.2009 0 Runo