säröjä

Runoilija miima

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetkeksi suljin silmäni.
Avasin ne. Näen edessäni tyhjän huoneen,
peilin josta näen itseni -josta luulen näkeväni itseni.
Näen vain puolet, särö peilissä estää minua
näkemästä toista puolta.
Hukassa, kuinka helvetin hukassa olenkaan.
Hetkeksi jo löysin sen, hetkeksi hairahduin.
Hetkeksi pysähdyin.
Mutten näe enää toista puolta.
Se on hukassa. Piilossa varjoissa, piilossa
syvässä tummassa vedessä jonka pinta on
tyyni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa tunnelmaa runossasi, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miima Mielikuvitus 30.3.2011 0 Runo
miima säröjä 24.3.2011 1 Runo
miima tie 19.5.2010 0 Runo
miima rakas 21.4.2010 1 Runo
miima Nimetön 10.3.2010 0 Runo
miima crossroad 7.3.2010 0 Runo
miima ikirouta 6.2.2010 1 Runo
miima :) 30.1.2010 1 Runo
miima ahdistus 21.1.2010 0 Runo
miima kiusaaja 3.12.2009 0 Runo