muista, joku katsoo
se katsoo sua, se kaipaa sua
sen katse on suruisen kaipuu
ojenna kätes, se tarttuu siihen,
hymyillen, vastaa siihen
pien katse, se voi merkitä paljonkin
katse suloisin, se on kaunein,
älä ylkää sitää milloinkaan,
sie oot kaunein ystäväin, se sanoo
ja vaipuu kyyneliin,
kunnes toinen tarjoo liinaa,
ja kyyneleet pyyhki,
ja tarjoutuu tytön mukaan,
ja käärii sen kainaloon
yhdessä ne tepastelee, pitkin rantaa
antaa veden loiskistaa
yhdessä ne istahtaa, ja kuuntelee
meren loiskintaa.
Selite:
pyh tää on tällänen vaan ny ei onnannu, näin tenka poo, sorry
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
miksi sanattomaksi menit ? :O
tää on aivan ihana! :)<3