juoppolallin rouvan ilot

Runoilija iiriss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus ei laske rahojaan.
Onhan sylissä nainen,
kädessä lasi,
ympärillä ystävät.

Aina aamun tullen se löytyy
peiton alta
pörröisin silmin
hymyjä täynnä.

Niin, kannan toki sen kotiin
kengät kopisten
olkapäilläni
kuin suuremmankin aarteen.

Yritän torua, jään käsiinsä kiinni.
Alkaa uudestaan
ikuinen laulu.
Loppuu vasta kun lopun minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
iiriss Nimetön 31.3.2014 0 Runo
iiriss Nimetön 31.3.2014 1 Runo
iiriss Nimetön 21.9.2013 2 Runo
iiriss Koskettamaton 4.9.2011 1 Runo
iiriss Nimetön 4.9.2011 2 Runo
iiriss Nimetön 26.8.2011 0 Runo
iiriss Nimetön 25.8.2011 1 Runo
iiriss juoppolallin rouvan ilot 25.8.2011 0 Runo
iiriss Nimetön 25.8.2011 0 Runo
iiriss Nimetön 25.8.2011 0 Runo