Stealing little fingers

Runoilija Maud

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkauteni kohteesta. Tänne ne päätyvät.
 

stealing little fingers
you have them
they stole away
my heart

but I don't mind
your stealing little fingers
feel so good

oh did i mention you also have
stealing little lips
kissing these moments away
with your little fingers

touching my rear
melting in me
I fall like a rain
into your arms

Selite: 
Rakkaudelleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maud Revi 28.1.2013 0 Runo
Maud Mutta sinä 16.1.2013 1 Runo
Maud Astu aallokosta 9.6.2012 0 Runo
Maud Intianlootus 18.5.2012 1 Runo
Maud Häpeilemättä 18.5.2012 0 Runo
Maud She 18.5.2012 1 Runo
Maud Sateen tuoksu 8.5.2012 0 Runo
Maud yes my love 5.5.2012 0 Runo
Maud Morning 5.5.2012 1 Runo
Maud Stealing little fingers 1.5.2012 0 Runo