Nimetön

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 20:23

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

On keli lämmin, mutta minä sisältä jäässä
Kaikenlaisia ajatuksia, pyöriipi päässä
Tunteet pitää kehon kylmänä,
Sattuu.
Tuntuu kuin sydän olisi kiveä, jonka pintaa pitkin
Veri valuu jokena, ymmärtäväisyys katoaa
Olen sokea.
Mielenkiinto elämiseen luuhistuu, puuttuu tahto
Elää, kun jokaista tulevaa hetkeä pelkää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot