muistot

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Kaartaen läpi taivaankaaren
lentää kirkkain tähti,
se on hän, joka luotain pois lähti
Kuunsillan loistokkuus tuo haikean kaipauksen,
muistaen vain yhden katkeran harppauksen
Yksin kaukaisuuteen katoaa,
kaipaus tahtoo muistuttaa
Siitä, mitä oli entinen,
sydän kaipaa sitä eniten
Muistoja vain, hetket menneet
kiven edessä vain ruusut auenneet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut