kaukana

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 20:23

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Yksi ainoa sana,
saa vainoamaan iät ja ajat

Soi maisema kaipuuta
vaipuen uneen ikuiseen
uppoutuen yhteiseen menneisyyteen

Maailma julma kuin
uupunut horisontti
josta laiva ei koskaan palannut

Se oli sinun laivasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti runosi avaa kipeitä tunteita. Tyylisi kirjoittaa on upeaa :)

Tämä on tosi kaunis. Koskettaa.

Hyvin, kirjoitettu... surullinen mutta kaunis runo ^^

Kauniin surumielinen runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut