syysrakkaus

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 11:24

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 
Herkkyys joka henkäyksellä
herättelee haaveiden haltijaa

Tyyni tuuli tunteiden
tuottaa tasaista tajunnanvirtaa

Sinun sydäntäsi
sanoin saattelee

Maanpintaan
maailmaan

Elämäni ensimmäinen
eripura erehdyksien

Aistia aaltojen seasta

repaleinen rakkaus

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauttakin on niin monenlaista ja monenmoista.
Tämä kuljettaa, keinuttaa. Kiitos.
Sykähdyttävä runo.

Rakkaudesta on moneksi :)
Kovasti tykkäsin...Jotenkin oman elämäni kohtia...
 
Kylläpä soljui tekstisi upeasti..
Runollasi on vahva kaiku sellaisesta rakkaudesta " aistia aaltojen seasta repaleinen rakkaus " - tunnelmasta jossa asustaa rakkauden epämääräisyyttä. Edm.loppulauseesi synnytti kommenttini - oiva lopetus runollesi !
Koskettava
Ei taida koskaan olla olemassa kuin repaleista rakkautta. Omalla tavallaan kaikki. Hienoa!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut