siellä

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Siivet kantaa hentoa maailmaa,
ihmiset toisilleen pelkkää ilmaa
Kaihoisa katseesi mieleen painuu,
tulevaisuus, ainainen kaipuu
Herkkyys hellyyden rinnalla kulkee,
toista pettää, silmän sulkee
Varovasti raottaa, koittaa katsoa
sitä kirkkaampaa ajanjaksoa
Tulevaisuus, missä se on,
pieni keinu alla auringon
Kun sydämessäsi sen näet,
olet tässä,
sydämesi ääripäässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut